SAZOEN

....... SAmenZOEkenNaar .......
INDIVIDUELE EN RELATIEBEGELEIDING

contact

'Het enige dat we over de toekomst weten is dat het anders zal zijn'

Peter F.Drucker

De eenvoudigste manier is door het sturen van een mail naar rudi.mahieu@sazoen.be. In deze mail geef je je naam en de wijze waarop ik je kan contacteren (mail, telefonisch, tijdstip,...). Verder verneem ik graag het adres waar het gesprek kan doorgaan.
Je kan me uiteraard ook vrijblijvend contacteren voor het bekomen van meer informatie.

Een korte omschrijving van je vraag (bv. angst, relatieproblemen, stress,..) zal het eerste contact al gemakkelijker maken. Een volledige uitleg hoeft niet. Enkel een korte omschrijving van datgene wat nu bij jou op de voorgrond staat en je als problematisch ervaart.

Zodra ik je mail of bericht heb ontvangen contacteer ik je.

De gesprekken kunnen zowel overdag als 's avonds doorgaan (voor huisbezoeken. In mijn praktijkruimte enkel op maandagavond.

Als mailen niet kan, kan je bellen naar het nummer 0491 550541. 


Waar heeft het gesprek plaats?


De gesprekken gaan door bij je thuis of in de praktijk het Appèl in Mechelen. Als dit voor je moeilijk is kan op een andere plaats worden afgesproken.  Ik voorzie ook in de mogelijkheid om al wandelend therapie te geven (wandelsessie)

Er is ook mogelijkheid voor gesprekken in de praktijkeruimte :

op maandagavond in de groepspraktijk "het Appél" Brusselsesteenweg 544, 2800 Mechelen tussen 17 u en 22 uur. Enkel na afspraak 0491 5505041


Wachttijd


Afhankelijk van het tijdstip en plaats van afspraak (regio Mortsel, Mechelen of Antwerpen) bedraagt de wachttijd 1 à 2 weken

Hoe neem je contact op?

Rudi Mahieu

coach relatiebegeleider psychotherapeut

SAZOEN ....SAmenZOEkenNaar...
 

GSM: 0491/550541

e-mail: rudi.mahieu@sazoen.be